Септембар 10, 2010, 15:50:54 *
Добродошли, Гост. Молим вас пријавите се или се региструјте.

Пријавите се корисничким именом, лозинком и дужином сесије

Сајт   Почетна   Претрага Ћирилица конвертор Пријављивање Регистрација  
Странице: 1 ... 7 8 [9]
  Штампај  
Аутор Тема: Ко су "Акакијевци",зилоти или припадници Српске Истинске Православне Цркве  (Прочитано 3997 пута)
0 чланова и 1 гост прегледају ову тему.
хомољац
Каплар
**
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 68

Погледај профил
« Одговор #64 послато: Фебруар 25, 2010, 11:07:46 »

Мирко, ја и не смтрам да треба некога да "вучемо за рукав", "упиремо прстом " и слично.
Али када нам дође до тога да нас позивају на неке екуменистичке пирове типа Равена и слично, онда треба да знамо шта да им одговоримо и кажемо у лице.

Уместо да смо им лепо тамо рекли, "папа римски може бити први по части само у случају, да се римска секта врати у крило мајке Цркве, да се покају, одбаце све јереси и глупости у њиховој невери, па тек онда да се нешто потписује.

Међутим римски бискупи Игњатије и Иринеј су потписали све те гадости не питајући ни Бога ни Сабор, већ "инквизицијски синод"!

Наша вера Православна није вера наметљива, ми никога не туткамо и  не вучемо, ко хоће има могућности да приступи, али ко хоће да нешто намеће Цркви Христовој, која траје већ 2000 година, тај мора да је или луд или римокатолик!
Сачувана

".....данас је пет месеци, како сам довео Зорицу..."
Син Драгаан
Наташа
Уредник
Генерал
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 1129

Жива вода Духа Светога нека угаси жеђ срца мога

Погледај профил WWW
« Одговор #65 послато: Фебруар 27, 2010, 14:04:16 »

ПРИХВАЋЕН ЗАХТЕВ ЗА РЕГИСТРАЦИЈУ ЈЕХОВИНИХ СВЕДОКА

БЕОГРАД – Министарство вера Србије усвојило је захтев Јеховиних сведока да се та организација упише у Регистар цркава и верских заједница, саопштено је данас из те заједнице.
„То значи да су Јеховини сведоци сада званично признати као верска заједница у свим земљама у окружењу, као и у свим земљама ЕУ. Србија, такође, настоји да постане чланица ЕУ. Одлуком да упише Јеховине сведоке у Регистар цркава и верских заједница, Министарство вера потврдује вишедеценијско постојање и активност Јеховиних сведока у Србији”, наводи се у саопштењу.

У саопштењу се наводи да је регистрација Јеховиних сведока ступила на снагу 8. фебруара.

http://www.politika.rs/vesti/najnovije-vesti/index.1.sr.html
Сачувана

Господе име Ти је -Љубав:
не одбаци ме заблуделу:
Име Ти је - Сила:
оснажи ме јер изнемогавам и падам.
Име Ти је  - Светлост:
просветли душу моју,помрачену животним стрaстима.
Име Ти је  - Мир:
умири пометену душу моју.
Име Ти је  - Милост:
не престани никад да ме милујеш. Амин!
Sergian
Редов
*
Ван мреже Ван мреже

Поруке: 32

Погледај профил
« Одговор #66 послато: Фебруар 28, 2010, 13:14:09 »

"Курс државе је добар", скоро изјави патријарх Иринеј, па према томе значи да је добро и ово легализовање сатаниста-јеховиста као и све друго што је "добро" у овој држави (ЛГБТ параде и слична друга богохуљења). Авај нама...
Гнев Божији овде сами пастири СПЦ привлаче, и не застају у томе већ  деценијама!...
Сачувана
Странице: 1 ... 7 8 [9]
  Штампај  

Пребаци се на:  

Покреће MySQL Покреће PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC | Српски превод: Јован Турањанин Исправан XHTML 1.0! Исправан CSS!